verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

Schamelwagen 6 meter

500,00 / 1 week
(incl. BTW)
125,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Hapert
Afmeting 605x200 cm
Gewicht 3500 kg
Ledig gewicht 1070 kg
Laadvermogen 2430 kg
Rijbewijs BE
Geremd Ja
As (stuks) 3

Omschrijving

Schamel wagen 6 meter.

Bent u opzoek naar een wagen voor het vervoeren van lang maritaal? zoek dan vooral niet verder en plaats een order voor deze 6 meter lange schamelwagen. De wagen heeft totaal maar liefst 3 assen! één as aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De dissel en de voorste as zijn 360 graden draaibaar waar door hij wendbaar is op de weg. Verder kunnen alle borden rondom de wagen door middel van de sluitingen worden losgemaakt, zodat u met een heftruck gemakkelijk de spullen op de wagen kunt zetten. Aan de binnenzijde van de wagen zijn diverse sjorogen gemonteerd om de lading goed vast te kunnen zetten met de spanbanden die u als optie bij kunt huren.

Let op ! dat uw auto de schamelwagen plus lading wel kan trekken!

 

Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Rond om weg klapbare borden.

-         De dissel + voorste as zijn 360 graden draaibaar.

-         Hooge kwaliteit materieel.

-         Deze wagen heeft een eigen kenteken, dus u heeft geen witte plaat nodig.

-         Mag u rijden met deze trailer? Doe de rijbewijs Check hier.

-         Afmetingen/laadvermogen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven.

 

Toelichting van onze tarieven:

-         De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade of mankementen is ingeleverd.

-         Al de prijzen zijn Inc. 21%BTW.

-         De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

-         Betalingen gaan via ideal en alleen via onze website! Voor vragen Mail ze naar: verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze wagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als u de huur datum aanpast naar wens komt er vanzelf een waarschuwing in beeld dat deze wagen niet beschikbaar is, er worden gelijk goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus/situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt en nog nooit nee hoeven te verhuren, wij hebben altijd iets passends!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven word het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt! Daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15, zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk, laat het ons op tijd weten stuur dan snel een mailtje naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen en/of opmerkingen kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl. ook staan we open voor opbouwende kritiek, klachten en aandacht punten deze pakken we met beide handen aan om op te lossen, Om vervolgens om te zetten naar een glimlach en een goede relatie tussen huurder en verhuurder.