verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

Plateauwagen 4 meter

260,00 / 1 week
(incl. BTW)
65,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Hapert
Afmeting 405x200 cm
Gewicht 3000 kg
Ledig gewicht 620 kg
Laadvermogen 2380 kg
Rijbewijs BE
Geremd Ja
As (stuks) 2

Omschrijving

Plateau wagen tandem as (4 meter).

Ideaal voor de Grote klus zoals uw tuin leeg halen of veel bouwmaterialen halen enz. Door dat de wielen onder de bak zijn geplaatst waardoor het een stuk makkelijker word om de wagen te kunnen maneuvreren en strak te kunnen parkeren naast de uiteindelijke lading. Bij het vervoeren van lading in een open aanhangwagen moet u denken aan het verplichte afdeknet! bij Ko van den Berg krijgt u deze gratis bij de huur van een open aanhangwagen.

Heeft u een vaste lading en wil u deze vast spannen op de wagen? huur dan als extra optie een set spanbanden mee dan bent u helemaal klaar om veilig de weg op te gaan!

 

 

Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Maximale laad ruimte voor een 4 meter Plateau wagen.

-         Hooge kwaliteit materieel.

-         Deze wagens hebben een eigen kenteken dus geen witte plaat nodig.

-         Een B+E Rijbewijs vereist bij deze aanhangwagen!

-         Afmetingen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven

-         Opklapbaren borden rondom zodat de lading met een heftruck geladen kan worden.

 

Toelichting van onze tarieven:

-         De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade            of mankementen is ingeleverd.

-         Al de prijzen zijn Inc. 21%BTW.

-         De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

-         Betalingen gaan via ideal en alleen via onze website! Voor vragen Mail ze naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze wagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als u de huur datum aanpast naar wens komt er vanzelf een waarschuwing in beeld dat deze wagen niet beschikbaar is, er worden gelijk goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus/situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt en nog nooit nee hoeven te verhuren, wij hebben altijd iets passends!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven word het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt! Daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15, zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk, laat het ons op tijd weten stuur dan snel een mailtje naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen en/of opmerkingen kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl. ook staan we open voor opbouwende kritiek, klachten en aandacht punten deze pakken we met beide handen aan om op te lossen, Om vervolgens om te zetten naar een glimlach en een goede relatie tussen huurder en verhuurder.