verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

Plateauwagen 3 meter

220,00 / 1 week
(incl. BTW)
55,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Hapert
Afmeting 305x180 cm
Gewicht 2700 kg
Ledig gewicht 504 kg
Laadvermogen 2196 kg
Rijbewijs BE
Geremd Ja
As (stuks) 2

Omschrijving

Plateau wagen tandem as (3 meter).

Deze plateauwagen is ideaal voor de Grote klussen zoals uw tuin leeg halen of veel bouwmaterialen halen. Door dat de wielen onder de bak zijn geplaatst, is het mogelijk om de zijborden naar beneden te klapen zo dat de lading met een heftruck geladen kan worden. Bij het vervoeren van de lading in een open aanhangwagen moet u denken aan het verplichte afdeknet! bij Ko van den Berg krijgt u deze gratis bij de huur van een open aanhangwagen.

Heeft u een vaste lading en wil u deze vast spannen op de wagen? huur dan als extra optie een set spanbanden mee dan bent u helemaal klaar om veilig de weg op te gaan!

 

 

Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Maximale laad ruimte voor een 3 meter Plateau wagen.

-         Hoge kwaliteit materieel.

-         Deze wagens hebben een eigen kenteken dus geen witte plaat nodig.

-         Mag u rijden met deze trailer? Doe de rijbewijs Check hier.

-         Afmetingen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven

-         Opklapbaren borden rondom zodat de lading met een heftruck geladen kan worden.

 

Toelichting van onze tarieven:

-         De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade of mankementen is ingeleverd.

-         Al onze prijzen zijn inc. 21%BTW.

-         De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

-         Betalingen gaan  via ideal en alleen via onze website! Heeft u vragen mail ze naar: verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze aanhangwagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als de datum waarop u wilt huren niet beschrikbaar is komt er een waarschuwing in beeld, er worden dan goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus en situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt, wij vinden altijd een pasende oplossing!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven wordt het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt. daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15. Zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk?  Laat het ons dan op tijd weten en stuur snel een mail naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen, opmerkingen en eventuele klachten kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl