verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

2 Paardstrailer

240,00 / 1 week
(incl. BTW)
60,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Sirius
Afmeting 340x171x230 cm
Gewicht 2500 kg
Ledig gewicht 810 kg
Laadvermogen 1690 kg
Rijbewijs BE
Geremd Ja
As (stuks) 2

Omschrijving

Paarden trailer (2 paards).

 

Met deze Paarden trailer zorgt u er voor dat u paarden veilig van a naar b reizen. Deze trailer word geleverd met gratis 2 sets Borst en bil stangen, zodat de veiligheid van u paard gewaarborgd is tijdens het vervoer. De zadel kamer van deze trailer is ruim op gezet er is ruimte voor maar liefst 2 zadels!

Let op ! Lever de trailer net zo schoon in als dat wij hem bij u hebben gepresenteerd, word deze vies ingeleverd berekenen wij schoonmaak kosten!

 

Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Zadelkamer met ruimte voor 2 zadels en geleverd met borst/bil stang.

-         Hooge kwaliteit materieel.

-         Deze wagen heeft een eigen kenteken, dus u heeft geen witte plaat nodig.

-         Mag u rijden met deze trailer? Doe de rijbewijs Check hier.

-         Afmetingen/laadvermogen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven.

 

Toelichting van onze tarieven:

- De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade of mankementen is ingeleverd.

- Al onze prijzen zijn inc. 21%BTW.

- De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

- Betalingen gaan via ideal en alleen via onze website! Heeft u vragen mail ze naar: verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze aanhangwagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als de datum waarop u wilt huren niet beschrikbaar is komt er een waarschuwing in beeld, er worden dan goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus en situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt, wij vinden altijd een pasende oplossing!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven wordt het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt. daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15. Zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk? Laat het ons dan op tijd weten en stuur snel een mail naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen, opmerkingen en eventuele klachten kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl.