verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

Kipper

400,00 / 1 week
(incl. BTW)
100,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Twin trailer
Afmeting 352x192x140 cm
Gewicht 3500 kg
Ledig gewicht 1100 kg
Laadvermogen 2400 kg
Rijbewijs BE
Geremd Ja
As (stuks) 2

Omschrijving

Kipper tandemasser.

Deze TwinTrailer is de meest multifunctionele kipper van dit moment. Door het unieke dubbele elektro-hydraulische kantelsysteem heeft u de mogelijkheid om te kippen en te kantelen. De oprijhoek in de transport functie is slechts 11 graden. Hierdoor kun je al het rollend materieel, tot 2400 kg, comfortabel, snel en veilig laden en lossen. Daarnaast is de kiphoek bij het achterover kippen 55 graden. Door deze extreme kiphoek blijft er niks achter in de laadbak.

De achterkant kan gebruikt worden als oprijklep, maar heeft ook de mogelijkheid om open te draaien als openslaande deuren. Onder deze transporter zitten standaard steunpoten die automatisch de grond raken, deze kunt u dus nooit vergeten.

 Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Oprijklep en openslaande deuren.

-         Met kiep functie.

-         Hoge kwaliteit materieel.

-         Deze wagen heeft een eigen kenteken, dus u heeft geen witte plaat nodig.

-         Mag u rijden met deze trailer? Doe de rijbewijs Check hier.

-         Afmetingen/laadvermogen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven.

 

Toelichting van onze tarieven:

- De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade of mankementen is ingeleverd.

- Al onze prijzen zijn inc. 21%BTW.

- De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

- Betalingen gaan via ideal en alleen via onze website! Heeft u vragen mail ze naar: verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze aanhangwagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als de datum waarop u wilt huren niet beschrikbaar is komt er een waarschuwing in beeld, er worden dan goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus en situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt, wij vinden altijd een pasende oplossing!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven wordt het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt. daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15. Zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk? Laat het ons dan op tijd weten en stuur snel een mail naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen, opmerkingen en eventuele klachten kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl.