verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

Huif transporter

500,00 / 1 week
(incl. BTW)
125,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Hapert
Afmeting 495x190 cm
Gewicht 2700 kg
Ledig gewicht 956 kg
Laadvermogen 1744 kg
Rijbewijs BE
Geremd Ja
As (stuks) 2

Omschrijving

Auto transporter kantelbaar met huif tandemasser.

 

Deze multifunctionele kantelbare auto trailer is uitgevoerd met 2 assen en is uitermate geschikt om auto’s beschermt en overdekt te kunnen vervoeren. Let op! de laatvloer is 190cm breed en heeft hooge randen. Deze kantelbare trailer is voorzien van een hydraulische pomp, het voordeel hier van is dat u de trailer kunt laten kantelen waardoor u de trailer gemakkelijk op kunt rijden. Het kantelen heeft een voordeel voor de auto’s die niet meer instaat zijn zelf de trailer op te rijden waardoor het lieren een stuk makkelijker gaat.

 

Tip van Ko, Dit is onze breedste aanhangwagen uit de verhuur en vermindert het zicht achter uw auto. Huur de breedte spiegels mee als optie voor een betere ervaring met deze trailer.

 

Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Voorzien van een goede elektrische lier en een Huif.

-         Hydraulisch kantel systeem

-         Hoge kwaliteit materieel.

-         Deze wagen heeft een eigen kenteken, dus u heeft geen witte plaat nodig.

-         Mag u rijden met deze trailer? Doe de rijbewijs Check hier.

-         Afmetingen/laadvermogen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven.

 

Toelichting van onze tarieven:

-         De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade of mankementen is ingeleverd.

-         Al onze prijzen zijn inc. 21%BTW.

-         De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

-         Betalingen gaan  via ideal en alleen via onze website! Heeft u vragen mail ze naar: verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze aanhangwagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als de datum waarop u wilt huren niet beschrikbaar is komt er een waarschuwing in beeld, er worden dan goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus en situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt, wij vinden altijd een pasende oplossing!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven wordt het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt. daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15. Zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk?  Laat het ons dan op tijd weten en stuur snel een mail naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen, opmerkingen en eventuele klachten kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl