verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

Gesloten enkel as

180,00 / 1 week
(incl. BTW)
45,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Hapert
Afmeting 250x130x150 cm
Gewicht 1350 kg
Ledig gewicht 454 kg
Laadvermogen 896 kg
Rijbewijs B
Geremd Ja
As (stuks) 1

Omschrijving

Gesloten enkel as

Het voordeel van een gesloten wagen is dat de goederen die u moet vervoeren droog en overdekt liggen, denk bijvoorbeeld aan een kleine verhuizing, het vervoeren van onbehandeld hout of ander spullen die droog over moeten komen. Ook zijn de wanden van deze aanhangwagen verhard en sterk. De gesloten wagen is voorzien van een sterke sluiting, ook bieden wij de mogelijkhed om de wagen te vergrendelen met een hangslot die als optie bij de te huren is.

 

Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Maximale laad ruimte voor een gesloten enkel asser .

-         Hoge kwaliteit materieel.

-         Deze wagens hebben een eigen kenteken dus geen witte plaat nodig.

-         Mag u rijden met deze trailer? Doe de rijbewijs Check hier.

-         Afmetingen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven

 

Toelichting van onze tarieven:

-         De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade of mankementen is ingeleverd.

-         Al onze prijzen zijn inc. 21%BTW.

-         De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

-         Betalingen gaan  via ideal en alleen via onze website! Heeft u vragen mail ze naar: verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze aanhangwagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als de datum waarop u wilt huren niet beschrikbaar is komt er een waarschuwing in beeld, er worden dan goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus en situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt, wij vinden altijd een pasende oplossing!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven wordt het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt. daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15. Zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk?  Laat het ons dan op tijd weten en stuur snel een mail naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen, opmerkingen en eventuele klachten kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl