verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

Bagagewagen type Middel

17,50 / dag
(Incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Anssems
Afmeting 181 x 101 x 48 cm
Gewicht 500 kg
Ledig gewicht 148 kg
Laadvermogen 352 kg
Rijbewijs B
Geremd Nee
As (stuks) 1

Omschrijving

Bagagewagen type Middel.

Met deze aanhangwagen heeft u meer dan genoeg ruimte voor al uw bagage. Het voordeel van deze bagagewagen is dat de deksel open klapt vanaf de achterkant naar boven zo bent u de klep helemaal kwijt met in laden van de bagage. De klep is doormiddel van een rood touw gemakkelijk met een hand weer na beneden te trekken, om hem vervolgens te kunnen afsluiten. De wagen is voorzien van ''T'' sluitimgen, die bevinden zich links achter en rechts achter aan bijde zeikanten. De sleuten worden gratis mee gelevert zodat u eventureel wat spullen veilig achter kan laten in de bagagewagen.

Als optie kunt u fietsen dragers mee huren deze kunnen we monteren op het Imperial van de bagagewagen, er is ruimte voor maximaal 4 fietsen. De steunen die we gebruiken zijn heel gebruiksvriendelijk, alles word mee geleverd zodat u fietsen mee kunnen naar uw vakantie bestemming.

Tip van Ko, Huur deze aanhangwagen gelijk als de datum van uw vakantie vast staat dit is ons best verhuurde product, het gaat vooral rond de bouvak periode erg hard!

 

Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Voorzien van sloten die met sleutels te vergrendelen zijn.

-         Hoge kwaliteit materieel.

-         Deze wagens hebben geen eigen kenteken dus een witte plaat nodig.

-         Mag u rijden met deze trailer? Doe de rijbewijs Check hier.

-         Afmetingen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven.

 

 

Toelichting van onze tarieven:

-         De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade of mankementen is ingeleverd.

-         Al onze prijzen zijn inc. 21%BTW.

-         De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

-         Betalingen gaan via ideal en alleen via onze website! Heeft u vragen mail ze naar: verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze aanhangwagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als de datum waarop u wilt huren niet beschrikbaar is komt er een waarschuwing in beeld, er worden dan goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus en situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt, wij vinden altijd een pasende oplossing!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven wordt het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt. daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15. Zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk?  Laat het ons dan op tijd weten en stuur snel een mail naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen, opmerkingen en eventuele klachten kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl