verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

Auto/motor transporter 1500kg

240,00 / 1 week
(incl. BTW)
60,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Anssems
Afmeting 340x170 cm
Gewicht 1500 kg
Ledig gewicht 375 kg
Laadvermogen 1125 kg
Rijbewijs BE
Geremd Ja
As (stuks) 2

Omschrijving

Auto/motor transporter 1500kg tandemasser.

Deze trailer is de compactste auto trailer uit onze verhuur, deze is te gebruiken voor de kleinere auto. Deze trailer is door een demontable systeem met 2 motorsteunen om te bouwen naar een stabiele motor trailer, waarmee er 2 motoren tegelijk vervoerd kunnen worden.

De demontabele motorsteunen zijn als optie te huren bij deze wagen!

 

Tip van Ko, Bent u van plan met deze trailer een tour vakantie te gaan houden in het buitenland en dus langer wil huren dan 10 dagen? Neem contact op via de mail verhuur@kovdberg.nl dan kunnen we de prijs nog scherper voorstellen!

 

Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Te gebruiken als compacte auto trailer, en om te bouwen naar motor trailer.

-         Hooge kwaliteit materieel.

-         Deze wagen heeft een eigen kenteken, dus u heeft geen witte plaat nodig.

-         Mag u rijden met deze trailer? Doe de rijbewijs Check hier.

-         Afmetingen/laadvermogen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven.

 

Toelichting van onze tarieven:

-         De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade of mankementen is ingeleverd.

-         Al oze prijzen zijn inclusief 21%BTW.

-         De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

-         Betalingen gaan  via ideal en alleen via onze website! Heeft u vragen mail ze naar: verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze aanhangwagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als de datum waarop u wilt huren niet beschrikbaar is komt er een waarschuwing in beeld, er worden dan goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus en situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt, wij vinden altijd een pasende oplossing!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven wordt het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt. daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15. Zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk?  Laat het ons dan op tijd weten en stuur snel een mail naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen, opmerkingen en eventuele klachten kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl