verhuur alleen per dag en uitsluitend via de website

Autotrailer 2600kg

300,00 / 1 week
(incl. BTW)
75,00 / 1 dag 
(incl. BTW)
Reserveren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Merk Brian james
Afmeting 450x200 cm
Gewicht 2600 kg
Ledig gewicht 670 kg
Laadvermogen 1930 kg
Rijbewijs BE
Geremd Ja
As (stuks) 2

Omschrijving

Auto Trailer 2600kg tandemasser.

 

Dit is een goede en complete auto trailer van een van de beste merken in de aanhangwagen wereld. Zeer makkelijk in gebruik en de beste kwaliteit! Bij deze trailer leveren wij zonder meer prijs een sterke handlier, oprij platen en aanrijblokkering mee.

 

Tip van Ko, Bent u van plan met deze trailer op vakantie te gaan en dus langer wil huren dan 10 dagen? Neem contact op via de mail verhuur@kovdberg.nl dan kunnen we de prijs nog scherper voorstellen!

 

Kenmerken aanhangwagen:

-         Goede wegligging.

-         Voorzien van een goede handlier en aanrijblokkering.

-         Hoge kwaliteit materieel.

-         Deze wagen heeft een eigen kenteken, dus u heeft geen witte plaat nodig.

-         Mag u rijden met deze trailer? Doe de rijbewijs Check hier.

-         Afmetingen/laadvermogen van deze wagen staan hier boven duidelijk omschreven.

 

Toelichting van onze tarieven:

-         De Borgsom bedraagt €100,- die word weer terug gestort bij inleveren als de wagen is goed gekeurd en netjes zonder schade of mankementen is ingeleverd.

-         Al oze prijzen zijn inclusief 21%BTW.

-         De beste prijs kwaliteit verhouding hier uit de regio!

-         Betalingen gaan  via ideal en alleen via onze website! Heeft u vragen mail ze naar: verhuur@kovdberg.nl.

 

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid van onze aanhangwagens is gemakkelijk terug te vinden op onze website. Als de datum waarop u wilt huren niet beschrikbaar is komt er een waarschuwing in beeld, er worden dan goede alternatieve aangeboden.

 

Ervaring:

Bij Ko van den Berg aanhangwagens hebben wij jaren lange ervaring op het gebied van aanhanger verhuur. Wij verhuren voor vrij wel elke klus en situatie een passende aanhangwagen. We hebben vrij wel alles al een keer mee gemaakt, wij vinden altijd een pasende oplossing!

 

Dagtarief?

Een dag tarief is zoals het beschreven wordt het huren van een object voor een dag. Wel hebben we gemerkt in het verleden dat dit vaak niet lukt. daarom verlengen wij de dag naar de volgende ochtend 08:00/08:15. Zo haalt u het maximale uit uw huur wagen, is er dan nog steeds tijdsdruk?  Laat het ons dan op tijd weten en stuur snel een mail naar verhuur@kovdberg.nl.

 

Vaste klant?:

Bent u een vaste klant dat is het mogelijk om een account aan te maken bij ons. Als u dit doet kunnen er leuke acties en voordelen voor u in zitten in de toekomst!

 

Contact:

Is er iets niet duidelijk, of heeft u wat meer advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via de mail. Vragen, opmerkingen en eventuele klachten kunnen worden verstuurd naar: verhuur@kovdberg.nl